Comanda Stage LineComanda Stage LineComanda Stage Line
Aveti 0 Produse
 
Categorii

Despre Monacor


Music club

Nou, si la un pret exceptional va oferim solutia excelenta pentru managementul afacerii Dumneavoastra!

Contact DATA SHOP
   
datashop@tfk.ro
0723.66.55.60/031.408.92.52
ID MESSENGER: tfkdatashop

 

DATA SHOP  pentru retail reprezinta un pachet pentru managementul afacerilor in domeniul comertului en-detail sau en-gros (include evidenta stocurilor, evidenta cheltuielilor, calculul profitului, evidenta platilor si incasarilor, multiple situatii grafice si analize economice etc.).

Produsul este instrumentul perfect penru gestionarea activitatilor din urmatoarele domenii: piese electronice, piese auto, materiale constructii, farmacie, papetarie, componente calculatoare, case de marcat, electrocasnice s.a.

DATA SHOP este un sistem integrat.
Un sistem integrat reduce munca utilizatorului prin faptul ca o informatie trebuie introdusa in sistem doar o singura data pentru a o regasi pretutindeni unde este nevoie de ea. De exemplu utilizatorul poate crea o factura fara sa stie nimic despre contabilitate sau despre stocuri , dar o data creata factura aceasta operatie se va reflecta asupra întregului sistem.

DATA SHOP este un sistem securizat.
Accesul utilizatorilor la diverse informatii in sistem poate fi restrictionat. Un mecanism detaliat de securitate va poate ajuta sa controlati cine si ce sa vada in sistem.

DATA SHOP este un sistem flexibil.
DATA SHOP poate fi adaptat la cerintele si nevoile afacerii dumneavoastra. Puteti apela la tehnicienii nostri pentru a modifica programul conform planurilor dumneavoastra.

DATA SHOP este prevazut cu suport pentru codurile de bare.
Economisiti timp scanând articolele atunci când le receptionati sau atunci când le vindeti sau le inventariati. Optional va putem livra un modul pentru tiparirea propriilor dumneavoastra coduri de bare pe imprimante obisnuite.

DATA SHOP este usor de utilizat si de invatat.
Daca stiti sa utilizati sistemul Windows nu veti avea nici o problema sa navigati in interiorul sistemului DATA SHOP deoarece acesta foloseste o interfata intuitiva.
DATA SHOP este usor de invatat deoarece este insotit de o documentatie completa intr-un format foarte accesibil si modern.

DATA SHOP este un sistem scalabil (Creste odata cu afacerea dumneavoastra)
DATA SHOP poate fi utilizat foarte bine intr-o mica afacere cu un singur calculator , dar daca va dezvoltati puteti adauga o retea de calculatoare si imprimante. Veti plati întotdeauna numai pentru ce aveti nevoie. DATA SHOP va creste odata cu afacerea raspunzând cu aceeasi solicitudine noilor cerinte si exigente

Module pentru fiecare tip de afacere.
DATA SHOP
ofera suport pentru urmatoarele tipuri de afaceri: magazine, supermarketuri, restaurante, baruri, farmacii, librari, muzica si jocuri, piese auto, materiale de constructii, papetarie si multe alte tipuri de afaceri.

Scolarizare si suport tehnic.
Instruirea utilizatorului se face pe baza de contract de scolarizare la sediul utilizatorului.
Noi furnizam suport tehnic pe baza de contract de service. Pe durata derularii contractului, toate problemele pe care le intampinati vor fi preluate de personalul nostru calificat.

Aparitia in continuare de noi versiuni.
Cu DATA SHOP veti avea acces continuu la noile versiuni ale produsului pe care le veti putea descarca de pe Internet. In plus, daca aveti nevoie, noi oferim programare la cerere. Adesea o mare problema pentru dumneavoastra nu necesita decât câteva ore de programare din partea noastra.

Module program DATA SHOP
Nr. Crt. Denumire modul Descriere
1. Receptie (NIR) Înregistrarea receptiilor de marfuri si materii prime de la furnizori.
2. Productie Administrare retete: Definire retete, calculatie pret de cost, stabilire preturi de vânzare, înregistrarea productiei proprie.
3. Cheltuieli (Evidenta cheltuieli) Înregistrarea cheltuielilor ce nu se refera la materii prime si marfuri. Ex: apa, electricitate, chirie etc.
4. Facturare Înregistrarea facturilor emise de unitate catre clienti.
5. Transferuri intre gestiuni Înregistrarea transferurilor de marfuri si materii prime intre diversele gestiuni ale unitatii.
6. Alte Operatii (Reglare stoc consumuri etc.) Înregistrarea diverselor operatii legate de stocurile de marfuri si materii prime cum ar fi: consumuri, deprecieri, pierderi, plusuri sau minusuri constatate la inventariere etc.
7. Inventar Modul de asistenta util in operatia de inventariere.
8. Plati furnizori Înregistrarea si raportarea platilor catre furnizori pe baza datei scadente a facturilor.
9. Încasari Clienti Înregistrarea si raportarea încasarilor de la clienti pe baza datei scadente a facturilor.
10. Etichete raft Modul pentru tiparirea etichetelor de raft. Eticheta contine pretul de vânzare codul produsului si codul de bare.
11. Nomenclatoare Administrarea diverselor entitati ale programului cum ar fi gestiunile, grupele de produse, categoriile de produse si de cheltuieli, agentii de vânzari , urmarirea modificarilor preturilor de vânzare etc.
12. Rapoarte Raportarea datelor aferente tuturor modulelor programului plus un modul dedicat analizei manageriale cuprinzând multiple grafice si rapoarte de sinteza.
13. Administrare drepturi de acces Administrarea drepturilor de acces ale utilizatorilor la nivel de gestiune si de ecran. Diverse operatii de întretinere a bazei de date cum ar fi arhivare, restaurare, diverse setari etc.

 

Continua
Copyright © 2011 www.TFK.ro
Viziteaza magazinul Tfk.ro pe ShopMania Rockshop Fotbal live Pistoale airsoft